Cos cumparaturi
Nu aveti nici un produs in cos.

Comenzi telefonice / Informatii :  0729 / 96 38 68 sau 0729 / 77 00 88  disponibil de Luni pana Vineri intre orele 09.00 - 17.00

Termeni si conditii

RECLAMATII SI RETURURI

Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati în termen de 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si putem sa gresim, dar ne straduim sa le reparam. Nu veti suporta nici o taxa în plus in afara cheltuielilor postale sau curierat la returnare.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada.

POLITICA DE RETURNARE

Daca din orice fel de motiv, nu sunteti satisfacuti de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la data primirii lor.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in starea in care a fost primit, in cutia originala, nedeteriorat, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, sa nu se fi purtat produsul.

Receptia va fi facuta de catre noi in maxim 48 de ore de la returnarea produsului.

Va rugam sa ne scrieti un email la vanzari[at]acerbis.com.ro inainte de a returna produsul.

Termenul de 10 zile începe sa curga de la data primirii produselor.

În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, va vom rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.

Va vom rambursa valoarea integrala a produselor, excluzand costurile de transport.

Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.

PRETURI

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung.

Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in EURO, si includ tva. Preturile nu includ taxele de transport. Taxa de transport este de 21.5 RON pentru livrare in toata tara si este adaugata de sistem la finalizarea comenzii peste pretul produsului.

COMENZI

La comanda sau înregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. De asemenea va va fi trimis un email de confirmare si la data livrarii.

© Acerbis Romania 2012 - 0729 96 38 68 / 0727 22 00 88 | 557260 Selimbar DN1 Km 303 + 800 Sibiu - jud.Sibiu - Termeni si conditii de utilizare
View mobile site